Diensten

Hieronder vindt u ons dienstenaanbod:

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Essentieel voor het behoud van uw auto; goed onderhoud. Hiermee voorkomt u verrassingen onderweg. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunnen wij dit altijd voor u repareren.
APK keuring

APK keuring

Als RDW erkend apk station kunnen wij de verplichte algemene periodieke keuring van uw auto of lichte bedrijfsauto voor u uitvoeren.
Airco service

Airco service

Bijna iedere auto heeft tegenwoordig airconditioning die natuurlijk ook onderhoud nodig heeft. Dat betekent eventueel verloren koudemiddel bijvullen, pollenfilter vervangen en/of de verdamper reinigen bij nare geurtjes. Ook hier hebben wij apparatuur en mogelijkheden voor. Reparaties aan de airconditioning kunnen wij ook verzorgen.
Banden en wielen

Banden en wielen

Banden vervangen, winterbanden of een winterset monteren behoren ook tot onze werkzaamheden. Uw winter- en/of zomerbanden kunnen we ook opslaan in ons bandenhotel.
Rally ondersteuning

Rally ondersteuning

Regelmatig gaan wij mee met klanten voor technische ondersteuning bij rally evenementen, veelal in Italië. Ook het prepareren van uw rally auto is mogelijk, evenals het uitvoeren van verbeteringen om de prestaties tijden de historische rally’s te verbeteren.
Cleaning and detailing

Cleaning and detailing

Uw auto heeft soms ook lakverzorging nodig, dus een goed poetsbeurt in de volksmond. Daar kunnen we u ook mee van dienst zijn, in samenwerking met SV Specials. Hij polijst, reinigt en waxt uw auto in onze werkplaats en zorgt ervoor dat hij weer net zo mooi is als bijna nieuw. Tevens beschermt het uw auto weer tegen weersinvloeden, zoals zon, regen en pekel. Absoluut een aanrader! Bel ons voor de mogelijkheden.
Oude tractoren

Oude tractoren

Als we niet aan auto’s sleutelen dan steken we wel onze tijd en energie in oude tractoren. Een grote hobby die voor de nodige variatie zorgt.